SCHRIJF JE IN!

Inschrijven is online en individueel nog mogelijk tot en met zaterdag 23 april – 23.59 u. Er zijn geen daginschrijvingen mogelijk.

INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Wie zich uiterlijk maandag 28 maart individueel of in groep ingeschreven heeft, krijgt een uniek borstnummer met voornaam (10 Miles en Short Run).

Afstanden

Tarief t.e.m. 31/12

Tarief van 01/01 t.e.m. 08/04

Tarief vanaf 09/04

Baloise Antwerp 10 Miles

€ 29

€ 34

€38

Baloise Antwerp Short Run

€ 19

€ 22

€24

Kids Mile

€ 8

€ 10

€12

EVENT T-SHIRT*

€ 25

€ 25

€25

*De opbrengst van het event T-shirt gaat integraal naar één van onze goede doelen.

Deelnamepakketten worden niet opgestuurd maar kunnen ter plaatse afgehaald worden in de inschrijvingszone op Linkeroever (Frederik Van Eedenplein).

Ten laatste 1 week voor het evenement krijgen alle individueel ingeschreven deelnemers een bevestigingsmail met daarin hun persoonlijk nummer of een e-ticket. Met deze e-mail kan men ter plaatse het borstnummer afhalen.

Leeftijdsgrenzen:

  • Kids Run: tot en met geboortejaar 2010 (jonger dan 12 jaar) OF leerling lager onderwijs.
  • AG Antwerp Short Run: geen leeftijdsgrens
  • AG Antwerp 10 Miles: vanaf geboortejaar 2009 (ouder dan 12 jaar).

STEUN HET GOEDE DOEL EN BESTEL BIJ JE INSCHRIJVING METEEN HET OFFICIËLE EVENT T-SHIRT

Bij aankoop van het event T-shirt steun jij de goede doelen van de AG Antwerp 10 Miles
Het event T-shirt kan voor slechts € 15 besteld worden bij jouw inschrijving of ter plaatse (zolang de voorraad strekt). Er zijn T-shirts beschikbaar voor dames en heren in maten XS, S, M, L, XL en XXL. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel.

GROEPSINSCHRIJVINGEN

(tot en met maandag 28/03/2022 23.59 uur)

Wil je samen met collega’s en vrienden de uitdaging aangaan? Dan kan je als groep inschrijven tot en met maandag 28 maart 23.59 uur.

  • Naamwissels zijn enkel mogelijk aan de inschrijvingsstand op 24 april en nodig om als deelnemer verzekerd te zijn. Per wissel wordt ter plaatse € 5 administratiekost aangerekend.
  • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn. Zijn er minder dan 10 deelnemers dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
  • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
  • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
  • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
  • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.
Schrijf je groep online in

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de AG Antwerp 10 Miles. Lees deze voorwaarden grondig na.