Bereid je optimaal voor met Energy Lab & Runners' lab!

Mik je op een persoonlijke toptijd, wil je zonder blessures toewerken naar D-Day door een juiste trainingsopbouw, of ben je op zoek naar goede loopschoenen, dan start hier je voorbereiding.

De Antwerp 10 Miles biedt je, in samenwerking met Energy Lab, alles wat je nodig hebt om een perfecte Antwerp 10 Miles of Short Run te lopen. Van een DEXA-scan en Start 2 Run schema’s tot een conditietest met voorbereidingstraject op maat. Je vindt gegarandeerd je gading.

Energy Lab staat bekend als dé referentie op vlak van trainingsbegeleiding. Zowel recreatieve als competitieve lopers konden al terecht in de labo’s in Leuven, Paal-Beringen, Gent en Rotterdam voor een conditietest, uitgebreid advies en een daaraan gekoppeld trainingsschema.

Daarnaast kies je ook best voor goede loopschoenen. Goede loopschoenen zorgen voor meer comfort en verkleinen het risico op blessures. Laat je daarom bijstaan in je zoektocht naar een geschikt paar. Bij Runners’ lab brengen ze jouw uniek voetprofiel in kaart. Met die info gaan ze vervolgens op zoek naar een loopschoen die bij jou past.

Conditietest lopen

Niet enkel topsporters hebben nood aan een goed onderbouwd trainingsschema. Ook als recreatieve sporter kan je met een schema op maat makkelijker en efficiënter jouw doel halen. Met deze looptest brengen we jouw conditie in kaart en haal je met vingers in de neus de finish.

Analyse van de lichaamssamenstelling

Meten is weten. Dankzij de geavanceerde DEXA-scan bekom je een uitgebreide spier-, vet- en botanalyse van jouw lichaam. Samen bespreken we de resultaten in functie van je doelstelling.

Start 2 Run

Start vandaag nog met jouw training dankzij de Start 2 Run app. De app bevat 25 schema’s die je begeleiden naar jouw (eerste) 5 km, 10 km, 10 miles en (halve) marathon.

Download de app en ontdek meteen welk schema bij jou past!

Alle Energy Lab Services

Bij Energy Lab kan je ook terecht voor professioneel voedingsadvies, sportmedische keuring, biomechanische loopanalyses of begeleiding op maat richting jouw sportieve doelen.