Inschrijven

Inschrijvingstarieven

Wie zich uiterlijk 29 maart inschrijft én betaalt, krijgt een uniek borstnummer met voornaam (alle afstanden).

Afstanden

Tarief t.e.m. 31/12

Tarief vanaf 01/01

Baloise Antwerp 10 Miles

€ 29

€ 34

Baloise Antwerp Short Run

€ 19

€ 22

Kids Mile

€ 8

€ 10

CRAFT EVENT T-SHIRT*

€ 25

€ 25

*Per verkocht T-shirt gaat er 10 EUR naar het goede doel van de Baloise Antwerp 10 Miles.

Borstnummers worden niet opgestuurd maar kunnen ter plaatse afgehaald worden in de inschrijvingszone op Linkeroever (Frederik Van Eedenplein).

Ten laatste 1 week voor het evenement krijgen alle individueel ingeschreven deelnemers een bevestigingsmail met daarin hun persoonlijk nummer of een e-ticket. Met deze e-mail kan men ter plaatse het borstnummer afhalen.

STEUN HET GOEDE DOEL EN BESTEL BIJ JE INSCHRIJVING METEEN HET OFFICIËLE CRAFT EVENT T-SHIRT

Bij aankoop van het Craft event T-shirt steun jij het goede doel van de Baloise Antwerp 10 Miles.

Het Craft event T-shirt kan voor slechts € 25  besteld worden bij jouw inschrijving of ter plaatse (zolang de voorraad strekt). Er zijn T-shirts beschikbaar voor dames en heren in maten XS, S, M, L, XL en XXL. €10 van de opbrengst van het event T-shirt gaat integraal naar het goede doel.

Leeftijdsgrenzen:

 • Kids Mile: tot en met geboortejaar 2012 (jonger dan 12 jaar) OF leerling lager onderwijs.
 • Baloise Antwerp Short Run: geen leeftijdsgrens
 • Baloise Antwerp 10 Miles: vanaf geboortejaar 2011 (ouder dan 12 jaar).

Groepsinschrijvingen

(tot en met maandag 08/04/2024 - 23.59u)

Wil je samen met collega’s en vrienden de uitdaging aangaan? Dan kan je als groep inschrijven tot en met maandag 8 april 23.59 u. Wie zich uiterlijk vrijdag 29 maart in groep ingeschreven heeft, krijgt een uniek borstnummer met voornaam (alle afstanden). Wijzigingen en toevoegingen aan groepen kunnen zolang de groep niet afgesloten is tot uiterlijk 29 maart 2024 23.59 u. Nadien zijn er geen wijzigingen of aanvullingen meer mogelijk.

 • Naamwissels zijn enkel mogelijk aan de inschrijvingsstand op 24 april en nodig om als deelnemer verzekerd te zijn. Per wissel wordt ter plaatse € 5 administratiekost aangerekend.
 • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn. Zijn er minder dan 10 deelnemers dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
 • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
 • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
 • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
 • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.
Schrijf je groep online in

Wisselen van naam of afstand?

Winkelinschrijvingen bij Runners' Lab

Tot en met donderdag 20 april kan je inschrijven aan het gunsttarief bij Runners’ lab Zwijndrecht, Deurne en Rumst.

Je krijgt er je borstnummer zelfs meteen mee naar huis (geldig voor alle afstanden)!

www.runnerslab.be

Winkelinschrijvingstarieven (t.e.m. 20/04/2023):

 • Baloise Antwerp 10 Miles – 32 euro – VOLZET
 • Baloise Antwerp Short Run 6,8K – 21 euro
 • Kids Mile 1.8 K – 10 euro
 • Craft Event T-shirt – 25 euro*

*€10 van de opbrengst van het event T-shirt gaat integraal naar het goede doel, UZA Foundation.

Schoolinschrijvingen

In samenwerking met Stad Antwerpen, MOEV en Sportsticker

Kinderen en leerlingen die inschrijven via hun school genieten van een fikse korting op het deelnametarief van de Baloise Antwerp Short Run en Baloise Antwerp 10 Miles. Deelnemen aan de Kids Mile via de scholen is zelfs helemaal gratis!

Op deze manier willen we zoveel mogelijk kinderen en jongeren aan het bewegen krijgen.

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de Antwerp 10 Miles. Lees deze voorwaarden grondig na.