go-with-golazo-neg

Baloise Antwerp 10 Miles populairder dan ooit, wachtlijst geopend

Golazo
Golazo

De Baloise Antwerp 10 Miles, die op zondag 21 april aan zijn 38ste editie toe is, heeft dinsdagavond de inschrijvingen voor de 10 miles-afstand afgesloten en een wachtlijst geopend. Voor de Baloise Antwerp Short Run 6 km en de Persil Kids Run 1 km zijn er wel nog plaatsen.

Vorig jaar werden de inschrijvingen voor de 10 mijl vijf dagen voor het event afgesloten, dit jaar moet de organisatie anderhalve maand vooraf al het bordje ‘volzet’ hangen. Wie de boot gemist heeft en toch nog graag wil meedoen kan zich aanmelden op een wachtlijst. Een tweetal weken voor het event worden een beperkt aantal eventuele vrijgekomen plaatsen opnieuw aangeboden.

Of je kan kiezen om op 21 april de Baloise Antwerp Short Run te lopen, want daarvoor is de maximumcapaciteit nog niet bereikt. De Short Run is 6 km lang en volgt op Linkeroever een prachtig parcours langs het Galgenweel met schitterend zicht op de skyline van Antwerpen. Net als de 10 miles start de race op de Gloriantlaan en ligt de finish in de August Vermeylenlaan.

Ook voor de Persil Kids Run 1 km, voor lopers van 4 tot 12 jaar, is inschrijven nog mogelijk.

In 2023 namen 37.500 lopers deel aan de Baloise Antwerp 10 Miles. 31.000 onder hen liepen de eigenlijke 10 miles, 4700 kozen voor de Short Run en 1800 kinderen genoten van de Kids Run.

Deel dit bericht

Lees ook