Bereikbaarheid

Vrijdag 19 april & zaterdag 20 april

Vermijd de drukte op zondag aan de inschrijvingszone op het Frederik van Eedenplein. Haal je borstnummer af op vrijdag of zaterdag! Let op: omdat het openbare domein helemaal ingenomen is in functie van het evenement zijn er GEEN parkeerplaatsen in de buurt. Maak het jezelf gemakkelijk en kom met de fiets of het openbaar vervoer.

Fiets

Parkeer je stalen ros in de fietsenstalling t.h.v. het Frederik Van Eedenplein. Op zaterdag kan je nog met je fiets door de voetgangerstunnel. Op zondag zal dat omwille van veiligheidsredenen niet mogelijk zijn!

Tram & Bus

Je kan het Frederik Van Eedenplein bereiken met de premetrolijnen 3, 5, 9 of 15 vanuit verschillende districten van de stad of met enkele buslijnen vanaf het Waasland. Gebruik de routeplanner van De Lijn voor het uitstippelen van je traject.

Boot

Vanaf Hoboken en Hemiksem kan je 2 keer per uur met een veerdienst de Schelde oversteken naar respectievelijk Kruibeke en Bazel. Vanaf de pontons fiets je veilig naar de fietsenstalling op het Frederik Van Eedenplein.

De Waterbus brengt je vanaf verschillende haltes (Lillo, Liefkenshoek, Kallo, Zwijndrecht en Kruibeke) 2 keer per uur rechtstreeks naar Linkeroever (halte Sint Anna). Plan je trip via de planner van de Waterbus.

Auto

Kom je toch met de auto? Parkeer dan op P+R Linkeroever. Met de premetrolijnen 3, 5 of 9 sta je vervolgens in amper 5 minuutjes op het Frederik Van Eedenplein.

Supporters

Hou rekening met zeer lange wachttijden (tot 1,5u) bij de oversteek van de Schelde. Pas je gedrag aan en vermijd de oversteek van rechteroever naar linkeroever! Kom je favoriete loper aanmoedigen in één van onze supporterszones op rechteroever:

  • Op de Bolivarplaats met Q-dj’s Maarten en Dorothee
  • Runners’ Lab cheering zone op de Leopold de Waelplaats
  • Desco cheering zone op de Plantinkaai met DJ ééntwee
  • Aan het MAS met Q-dj Ulrike D’hauwer
  • In de Kloosterstraat