FAQ

Heel wat van je vragen zullen beantwoord worden op de website. Hieronder vind je onze meest gestelde vragen terug:

Afhalen borstnummer – jouw inschrijving

Ja, dat kan. De afhaler dient wel jouw bevestigingsmail met daarin je persoonlijk nummer of e-ticket mee te brengen naar de inschrijvingszone op het F. Van Eedenplein (2060 – Linkeroever).

Ten laatste 1 week voor het evenement krijgen alle individueel ingeschreven deelnemers een bevestigingsmail met daarin hun gepersonaliseerd nummer (ingeschreven t.e.m. 12/04/2023) of e-ticket. Met dit nummer of e-ticket kan men ter plaatse het borstnummer afhalen in de inschrijvingszone op het F. Van Eedenplein (2060 – Linkeroever).

Niets ontvangen? Check zeker even je SPAM-folder. Vind je jouw bevestigingsmail met persoonlijk nummer of e-ticket ook daar niet terug?
Klik hier om je startnummer op te zoeken  >>

Ben je individueel ingeschreven of ben je ingeschreven via een groep met individuele afhaling? Dan kan je je borstnummer afhalen op het F. Van Eedenplein (2060 – Linkeroever) op:

  • Zaterdag 22 april van 10.00u. tot 17.00u.
  • Zondag 23 april van 09.00u. tot 15.00u.


Ben je ingeschreven via een groep/bedrijf/school met groepsafhaling? De groepsverantwoordelijke staat in voor het verdelen van de borstnummers, je kan jouw borstnummer dus NIET individueel afhalen bij ons. Groepspakketten kunnen afgehaald worden door de groepsverantwoordelijke met de e-mail die hij/zij ongeveer 1 week vooraf ontvangt op:

  • Vrijdag 21 april van 10.00 u. tot 18.00 u.
  • Zaterdag 22 april van 10.00u. tot 17.00u.
  • Zondag 23 april van 09.00u. tot 15.00u.

Wil je graag wisselen van afstand of naam? Dit is enkel mogelijk ter plaatse in de inschrijvingszone bij het F. Van Eedenplein (2060 – Linkeroever). Start zonder stress en breng dit alvast in orde op zaterdag 22 april.

Ja, vanwege veiligheidsoverwegingen en om correct in de uitslagen ter verschijnen vragen we je om een naams- of afstandswissel door te voeren aan de helpdesk.

Klik hier voor meer info  >>

Conform onze algemene voorwaarden kunnen we helaas geen terugbetalingen doen, ongeacht de reden van niet deelname. Ook kunnen we jouw inschrijving niet overzetten naar een ander event of een andere editie. Het is wel geen enkel probleem om je inschrijving door te geven of door te verkopen aan iemand anders.

Zie naamswissel of afstandswissel  >>

Bereikbaarheid

De Kennedytunnel wordt afgesloten in de richting van Nederland van 11u30 tot 17u.

De Waaslandtunnel wordt in beide richtingen afgesloten voor verkeer, al vanaf 9u30 tot omstreeks 19u.

De wedstrijd

Het zal mogelijk zijn om de passage op tussenpunten te zien op de dag van het evenement.

Het toekennen van de waves gebeurt door de organisatie. Ongeveer 1 week voor het evenement worden de waves toegekend, samen met de borstnummers. Je vindt dit eveneens terug in de online deelnemerslijsten.

Klik hier om je startwave op te zoeken  >>

Nee, dit is niet mogelijk. Indien een vriend of vriendin in een vroegere wave loopt, kan jij niet met hem/haar in een vroegere wave starten. Dat zou het hele startsysteem immers ondermijnen. Er zal dan ook controle worden uitgevoerd aan de ingang van het startvak op basis van je startnummer, waarop de wave vermeld staat. Wat wél mogelijk is, is samen starten in een latere wave. Hiervoor dien je niets te ondernemen, je zal zonder problemen toegang krijgen tot een latere wave met jouw borstnummer. In een latere wave van start gaan is overigens niet nadelig. Je kan rustig en vlot starten en er zullen tempomakers zijn – ook voor snelle lopers – in elke wave.

Daarnaast wordt er voor elke deelnemer ook een polsbandje voorzien met daarop de tussentijden per kilometer die je moet lopen om je gewenste eindtijd te halen. Een handig geheugensteuntje voor tijdens de wedstrijd, dat je simpelweg rond je pols draagt! Deze bandjes zijn gratis af te halen op vrijdag, zaterdag én zondag in de inschrijvingszone.

Deze kan je na het evenement hier.

Varia

Voorwerpen die binnengebracht worden, worden verzameld aan de helpdesk. Als je achteraf merkt dat je iets verloren bent, neem dan contact op met ons op.